Makeup frågor och svar

FAQ

Makeup frågor och svar

Att välja den perfekta makeupartisten i Stockholm är ett stort steg. Visst har du många frågor och tvivel i ditt huvud om vilket smink du bör välja och vad du kan förvänta dig. Härnedan samlade jag de vanligaste frågorna och svaren. Du kan hitta information om kostnaderna för mina tjänster i prislistan. Kom också ihåg att du kan fråga mig allt med hjälp av kontaktformuläret som finns på webbplatsen.

Dagen före den planerade sminkningen bör du använda försiktigt ansiktsskrubb, gärna fin, munskrubb, samt säkerställa att huden i ansiktet är rätt återfuktad.
Kom ihåg att ordentligt förberedd och preparerad hud har en enorm inverkan på sminkens hållbarhet och slutliga effekt.monika@monikaluzynska.com för att få en offert. Resa i centrala Stockholm ingår i priset. Vid resor utanför tullarna tillkommer en extra avgift från 150 kr. Maila mig för exakt resekostnad.

Jag ber alltid kunderna att de ska ha redan justerade ögonbrynen. Under sminkningen finns det ingen tid för ytterligare justering, och som du vet har justerade ögonbryn en enorm inverkan på det slutliga utseendet på hela makeupen.

Ja. Om vi gör det bara innan du applicerar ett nytt smink kommer huden att vara irriterad och röd. Detta kan påverka den slutliga effekten av vårt arbete.

Jag arbetar med professionell kosmetika från Nars, Kryolan, Anastasia Beverlyhills, Laura Mercier, Inglot, MAC och andra.

Tillfällig makeup / kvällssmink tar cirka 1 timme och brudssmink 1,5 timme.

För att göra detta, fyll i kontaktformuläret på webbplatsen. Jag kommer att besvara dina frågor så snart som möjligt.

Det är högst rekommenderat. Jag uppmuntrar dig att läsa blogginlägget och förklara hur viktigt testmakeup är.

Jag kommer med min assistent.